Aircondition

Hos Lundager Carservice servicerer og reparerer vi aircondition på alle biler, nye som gamle. Så hvis du har brug for service, påfyldning eller reparation af dit airconditionsystem eller dit klimaanlæg, står vi klar til at hjælpe dig. 

Aircondition service

Din bils aircondition er vigtig for din trivsel og dit velvære mens du kører bil, idet den holder kabinens temperatur på et acceptabelt niveau i de varme sommermåneder. Samtidig vil du med et funktionel aircondition system kunne sikre, at der ikke opstår fugt i kabinen om vinteren.
Hvis der er bøvl med din aircondition eller dit klimaanlæg, kan du hos Lundager Carservice få et godt tilbud på aircondition service. Vi har mange års erfaring med reparation af aircondition systemer i biler, og kan der ud over tilbyde total udskiftning af dit klimaanlæg, skulle det vise sig nødvendigt.

Aircondition i min bil virker ikke – hvad gør jeg?

Står din aircondition af på en varm sommerdag, kan det gode være vældig generende. Kabinen bliver hurtigt ulideligt varm. Og det er ikke altid, en manuel rensning virker.
Du kan altid tage kontakt til os for et skarpt tilbud på reparation af aircondition anlæg. Vi tilbyder alle former for aircondition service, lige fra standard rensning til reparation eller udskiftning.

Hvordan foregår airconditon service?

Når du indleverer din bil til aircondition service hos Lundager Carservice, vil den først gennemgå et særligt test program i en maskine til formålet. Ved hjælp af denne maskine kan vi hurtigt se, om dit aircondition anlæg er tæt, eller om der er utætheder i systemet.
Maskinen danner et vakuum, hvorved dit aircondition anlæg testes for utætheder. En aircondition fungerer ved at en vis mængde kølemiddel nedkøler kabinen. Hvis der mangler kølemiddel, holder anlægget op med at fungere. Og dette kan ske hvis der er utætheder.
Hvis den manglende funktionalitet skyldes en utæthed, udfører vi en detaljeret fejlsøgning på rør, kondensator, påfyldningsventil eller hætter. Efter at have udbedret diverse skader og rettet fejl på systemet kører vi testprogrammet igen for at sikre, at din aircondition atter er fuldt funktionel.

Service af aircondition

Når vi servicerer airconditionanlægget her hos os, starter vi med at køre et testprogram med  vores airconditionmaskine. Den kan fortælle os om systemet er tæt eller utæt. Hvis det viser sig at systemet er utæt og aircondition ikke køler, kan vi begynde at søge efter fejl på blandt andet rør, kondensator, påfyldningsventil eller hætter. Viser det sig efter testprogrammet at airconditionsystemet er tæt kan man påfylde systemet igen.

Bakterier i systemet

Når man har et system som airconditionsystemet, som bliver meget koldt og meget varmt, er der mulighed for at der kan danne sig bakterier og/eller skimmelsvamp i systemet. Hvis systemet lugter lidt mærkeligt eller du gerne bare vil være sikker på ikke at indånde skimmelsvamp så få dit airconditionsystem tjekket og desinficeret.