Dækhotel

Her hos Lundager Carservice tilbyder vi dig og din bil opbevaring af dæk i vores flotte og ordentlige dækhotel. Vi kender alle besværet med at opbevare hhv. sommer- og vinterdæk. Dette problem kan vi dog hjælpe dig af med, når du vælger at få dine dæk opbevaret sikkert hos os

Dækhotel og Dækopbevaring

Her hos Lundager Carservice tilbyder vi dig og din bil opbevaring af dæk i vores flotte og ordentlige dækhotel. Vi kender alle besværet med at opbevare hhv. sommer- og vinterdæk. Dette problem kan vi dog hjælpe dig af med, når du vælger at få dine dæk opbevaret sikkert hos os. På den måde slipper du for at finde plads til de overskydende dæk, men kan blot komme forbi os og få den skiftet om, når tiden er inde til det. Det bliver ikke nemmere.

Opbevaring af dæk

En anden fordel ved at opbevare dine dæk hos os er, at vi sørger for at holde den helt rette temperatur og belysning i vores dækhotel, så dine sommer- og vinterdæk ikke tager skade imens. Det er ikke alle, der har faciliteterne til dette derhjemme, og derfor gør du dig selv og dine dæk en tjeneste, når du vælger dækhotel her ved det professionelle og imødekommende team hos Lundager Carservice.

Hvis du har dine sommerdæk eller vinterdæk opbevaret hos os kan du bare bestille tid til montering af dine dæk. Så har vi dem fundet frem og tjekket deres stand og mønster dybde inden du kommer på værkstedet.

Fordele ved dækhotel og dækopbevaring

1.      Vi opbevare dækkene ved korrekt temperatur, så de ikke mørner
2.      
Vi holder dem ude af direkte sol, så de ikke beskadiges af UV strålerne
3.      Det er billigt og nemt for dig som kunde

Hvis du vil vide mere eller have dine sommerdæk og vinterdæk på lager kan du bare ringe til os eller nævne det ved dit næste værkstedsbesøg.