Dækskift Varde og Bramming

Hos Lundager Carservice i Varde og Bramming har vi topmoderne dækmaskiner, så vi kan hjælpe dig med alt inden for dækskift, herunder også. Vi kan tilbyde et stort udvalg af dækmærker i forskellige prisklasser. Når du besøger os for et dækskift i Varde eller Bramming, kan du slappe af i vores venterum, mens vi effektivt og professionelt tager os af dit dækskifte.

Dækskift, sommer og vinter

Er slidbanerne på dine dæk helt i bund, eller er dækkene efterhånden koniske i udformning? Så lad os hjælpe dig med at skifte dem.

Her hos Lundager Carservice tilbyder vi såvel skift af hele hjul som montering af nye dæk på dine alufælge eller stålfælge. Uanset om du har behov for at få udskiftet eller ombyttet alle fire dæk, eller om du skal have skiftet sommerdækkene ud med vinterdæk, kan vi hjælpe dig.

Vore dygtige automekanikere står parat til at yde dig den bedste rådgivning omkring valg af dæk, og hjælper dig med at finde ud af om sommerdæk og vinterdæk eller helårsdæk er optimale for dine behov. Vi giver samtidig gerne en hånd med når det handler om at få udskiftet et eller flere dæk.

Dækskift og afbalancering af hjul

Har du tilmeldt din bil et service eftersyn, vil samtlige hjul blive tjekket, strammet og afbalanceret. Og som særlig ydelse sørger vi i forbindelse med dækskift for at alle fire hjul efterfølgende afbalanceres, som er en ydelse du kan tilkøbe.

Topmoderne udstyr til udskiftining af dæk 

Når dine dæk skal afmonteres eller påsættes, sker det ved hjælp af en særlig maskine til formålet. Dine dæk udskiftes i løbet af en halv time. Hvis du ønsker montering af dæk på dine eksisterende fælge, skal du dog forvente at vente i op til en time.

Vi giver dig gerne et rigtig godt tilbud på dækskift i Esbjerg og omegn. Hos os er du sikker på at få den bedste dækskifte pris – og du kan selvfølgelig altid nyde en kop kaffe i vores venterum i forbindelse med dækskift.

Helsårsdæk – Er det en mulighed?

Går du med tanker om helårsdæk? Valget af dæk handler altid om dit kørselsmønster. Hvis der ligger 5-10 cm sne på vejen, og du bare skal på arbejde, så er vinterdæk klart at anbefale. Men får vi milde vintre uden sne, vil helårsdæk sagtens kunne dække dit kørselsmønster.

Jeg plejer at sige: ”Hvis det har sneet, når du skal på arbejde, kan du så blive hjemme?”
Hvis JA så er helårsdæk en fint alternativ for dig.
Hvis NEJ så skal du vælge vinterdæk så er du altid er kørende.

Billige dæk i top kavlitet hos Lundager Carservic

Vi forhandler samtidig de bedste dæk fra de mest velrenommerede brands så som Pirelli, Continental, Michelin og Bridgestone, samt de billige dæk fra General Tyres og Firestone