Om os

Hos Lundager Carservice går vi meget op i biler. Derfor sørger vi altid for at din bil er i orden, når den forlader vores værksted, så dig og din familie kan komme sikkert rundt i trafikken.
Vi vil gøre det til den bedste pris muligt og med stor fokus på kvalitet.

Lidt om os

Lundager Carservice er et frit autoværksted med 2 afdelinger. Vi beskæftiger i dag 6 medarbejder fordelt på de 2 afdelinger, heriblandt mekanikere, deltidsansatte og fleksjobbere.

Vi bestræber os på at give dig den bedste oplevelse hverdag. Det er vigtigt for os, at du mærker at vi gør vores bedste for at udføre vores arbejde så hurtig og gnidningsfrit som muligt.

Hos Lundager Carservice kommer du aldrig ind til en uventet regning – vi giver dig altid et overslag eller et tilbud på reparationen inden vi udfører den. På den måde har du altid et klart overblik over, hvilke opgaver vi udfører og hvad det kommer til at koste dig. Skulle noget uventet opstå ringer vi altid til dig, inden vi går videre med reparationen af din bil.

Læs mere om vores afdelinger i Bramming og Varde

Bramming

Autoværkstedet i Bramming åbnede den 1. August 2015.

Værkstedet startede som et en-mands værksted men er i dag et velfungerende autoværksted med 2 dygtige mekanikere og 2 deltidsansatte, som ønsker at hjælpe dig bedst muligt. Vi udfører vi bl.a. service og klargøring til syn, reparation af stenslag og skifte af frontruder, alt med dæk og fælg, samt meget mere.

Varde

Autoværkstedet i Varde overtog vi i maj 2022 fra Vestjysk automobillager A/S.

Vi ønsker at give kunder i Varde og omegn den samme sublime service, som vi har givet kunderne i Bramming siden 2015. Vi sætter en ære i, at fortsætte driften af værkstedet i Varde og vi glæder os til at sætte vores orden og præg på værkstedet.