Reparationer

Her hos Lundager Carservice tilbyder vi en lang række forskellige services til din bil. Vi er et CAC-certificeret værksted, og derfor kan du altid regne med, at vi leverer et sikkert og professionelt stykke arbejde med resultater, der vil holde længe.

Reparationer

Hvad end din bil har brug for hjælp med ruder, dæk, olie, aircondition eller noget helt andet, så kan vores erfarne og kompetente team hjælpe dig med at få det fikset. Her kan du både få ordnet stenslag, buler og ridser, få udskiftet ruder, dæk og olie m.m. Hos os er alle dele af din bil sikret, når det kommer til at få ordnet det, der er blevet slidt eller har brug for en udskiftning. Udover de forskellige services vi tilbyder i forbindelse med de enkelte dele af din bil, tilbyder vi også helt almindelige og professionelle serviceeftersyn af din bil. Dermed sikrer du dig, at din bil bliver tjekket for eventuelle kommende skader, og at den eller er i orden og som den skal være.

Vi står altid til rådighed

Skulle du være i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice via mail eller telefonisk – så finder vi den bedste og mest holdbare løsning til din bil. Tøv ikke med at udforske vores services her på siden og vælge os, når din bil har brug for en opgradering eller reparation af hvilken som helst form for variation. Bor du tæt på, kan du altid komme et smut forbi til en snak og vejledning hos en af vores eksperter på værkstedet. Hos Lundager Carservice fokuserer vi på god service, professionel kvalitet og god kundetilfredshed.