Serviceeftersyn

Hos Lundager Carservice kan du få udført serviceeftersyn på din bil. Vi har alt det moderne udstyr og adgang til de korrekte tekniske data der gør at hvis du får lavet dit service hos os vil din bil være i gode hænder. Når vi laver serviceeftersyn af din bil bliver det udført efter serviceskema som vi følger punkt for punkt.

Serviceeftersyn

Det vil også sige at vi kan lave det første service på din helt nye bil uden at du mister den fabriksgaranti som du har på bilen. Der er nemlig frit værkstedsvalg om det så er når bilen har fået en lille skade eller den bare skal serviceres.

Ved et serviceeftersyn tjekker vi alle bilens funktioner. Så eventuelle fejl kan blive opdaget før bil går helt i stykker. Dette er naturligvis med i den pris som vi giver inden vi udføre service på din bil. Skulle det vise sig at der skulle være mere i stykker eller en andet ved bilen som er tæt på og være slidt. For du ALTID en opringning fra os med en merpris inden vi udføre ekstra arbejde.

Kan det overhovedet betale sig?

Serviceeftersyn kan det overhovedet betale sig? Alt i dag er produceret til at kunne klare et vist antal kilometer eller et tidsinterval. Motorolie f.eks. kan på de fleste tyske biler klare 30.000 km eller 2 år. Ved dette punkt begynder additiver og smøreegenskaberne i motorolien at nedbrydes. Der kan altså sagtens være olie nok på motoren, men det olie der er kan ikke smøre ordenligt.
Brændstoffilteret kører gerne omkring 90.000 km. Derefter har det samlet så meget snavs sammen at det kan forhindre bilen i at trække ordenligt eller nogle gange helt forhindre bilen i at starte.

Så service er vigtig for din bil. Hvis ikke du får foretaget service på bilen kan du risikere, at den går i stykker.

Når vi, hos Lundager Carservice, laver service på din bil gennemgår vi alle de punkter, som fabrikanten af din bil kræver. Så hos os beholder din bil fabriksgarantien mens du får et serviceeftersyn til en god pris.

Serviceinterval

Er du i tvivl om hvornår din bil skal til serviceeftersyn?

Du kan oftest se i din bils servicehæfte hvornår det er tid til serviceeftersyn på din bil. Men hvis du stadig er i tvivl om hvornår det er tid til serviceeftersyn, efter at have kigget her, skal vi nok hjælpe dig med at finde ud af hvornår du skal have lavet service på din bil.