Skadecenter

Hos Lundager Carservice udfører vi alle typer skadesreparationer i samarbejde med dit forsikringsselskab. Du har frit værkstedsvalg når du har fået en skade på din bil, også når det er en forsikringsskade.

Buler, ridser og mekaniske skader

Vi står klar til at hjælpe dig hvis din bil har fået en skade. Vi sørger for at taksere din bils skade og sende informationerne til dit forsikringsselskab. Her efter får vi, i tæt samarbejde med forsikringsselskabernes taksator, gjort skaden op. Alt du skal gøre er at aflevere din bilen hos os i vores skadecenter, så sørger vi for resten.
Vi reparerer mange forskellige typer skader, og vi udfører altid reparationen efter fabrikanternes forskrifter, på den måde opnår du den bedste reparation og den bedste oplevelse.

Stenslag og glasskader

Hos vores skadecenter reparerer vi alle typer glasskader, blandt andet klirrede sideruder, udskiftning af bagruder og revnede frontruder.
Hvis uheldet er ude, og du har fået et stenslag eller anden glasskade kan du trygt komme til os. Vi har det nødvendige professionelle udstyr, til at reparerer stenslag på den bedste måde. Med det professionelle udstyr er det nemt og hurtigt at reparere et stenslag, det kan oftest ordnes, mens du venter.

Frit værkstedsvalg

Vi oplever desværre, at flere og flere forsikringsselskaber henviser vores kunder til det de kalder et ”Fordelsværksted”, som er et værksted de har særlige leverandøraftaler med. De er meget ihærdige for at få dig til at køre din skadede bil på et af disse værksteder.
I Danmark er der frit værkstedsvalg, det gælder både på servicedelen af din bil, men også på udførelse af skader på din bil. Derfor kan vi sagtens taksere din bil og reparere skaden for dig, selv om dit forsikringsselskab vil have dig til at køre på et andet værksted. Så har du fået en skade på din bil, så kom ned til vores skadecenter og få en fornuftig snak om skaden på din bil og det videre forløb herefter.

Lånebil

Har din bil fået en skade og skal på værksted tilbyder vi, ligesom ved alle andre reparationer, lånebil til kun 99kr. i hele den periode din bil er på værksted.