Undervognsbehandling I Varde og Bramming

Trænger din bil til undervognsbehandling, også kaldt rustbeskyttelse? Hos Lundager Carservice tilbyder vi grundig og effektiv undervognsbehandling i Varde, så du kan få den bedste beskyttelse af din bil mod rust. Du kan trygt indlevere din bil på vores værksted i Bramming, og vi sørger for at håndtere resten af opgaven for dig, uanset om det er i Bramming eller for undervognsbehandling i Varde.

Undervognsbehandling udføres på vores værksted i Varde eller Bramming

Bilens undervogn er særligt udsat for snavs, skidt og småsten fra vejen, lige som salt og grus i vintertiden kan have en nedbrydende effekt på de metalliske dele. Derfor bør du sikre dig, at undervognen er beskyttet – og dette kan du gøre med en undervognsbehandling, som yder en effektiv beskyttelse mod disse elementer.

Undervognsbehandling – hvor ofte skal den foretages?

Som udgangspunkt vil vi altid anbefale at få bilen rustbeskyttet så hurtig som muligt. Helst lige ud af fabrikken. Det bliver naturligvis ikke altid gjort og det kan også gøres senere. Det vigtigste er dog at der ikke er synlig rust og slet ikke rusthuller på bilens undervogn. Man skal huske, at hvis der er rust inden man sprøjter rustbeskyttelse på, så gemmer man det inde bagved undervognsbehandlingen, hvilket senere kan føre til meget større problemer.

Det anbefales at du mindst en gang hvert andet år får bilens undervogn behandlet med rustbeskyttelse. En undervogns behandling er en vigtig forudsætning for at din bil kan holde sig i fin og køreklar stand i mange år.

Begynder din bils undervogn først at ruste, kan det være svært at standse processen. Og så kan du risikere at skulle investere i en helt ny undervogn.

Hvordan bliver rustbeskyttelsen udført?

Første bliver inderskærme, hjul og andet i forhold til sprøjteskemaet afmonteret. Så bliver alt relevant afdækket såsom f.eks. bremserne. Derefter får bilen en grundig højtryksrensning af bunden, hjulkasser og andre hulrum så ALT snavs kommer af. Efter dette kommer bilen i en tørreovn så alt fugt er væk og når bilen er ren og tør, bliver der boret huler efter sprøjteskemaet. Inden selve undervognsbehandlingen eller rustbeskyttelsen finder sted. Mangler der bare en grundig visuel kontrol og eventuel afrensning af bilens skærme, hjelm og bagklap så det ikke er smurt ind ved tilbageleveringen.

Pris for undervognsbehandling i Varde og Bramming

Prisen på en undervognsbehandling kan variere fra autoværksted til autoværksted. Du behøver dog ikke at lede længe efter en billig undervognsbehandling i Bramming.

Her hos Lundager Carservice kan vi altid give dig et godt tilbud på undervognsbehandling – især hvis du allerede har indgået en serviceaftale med værkstedet. Hos os er du garanteret en grundig undervognsbehandling, som kan forlænge bilens levetid.Vi anvender udelukkende godkendte produkter fra Dinitrol til undervognsbehandling. Dette er din sikkerhed for et langtids holdbare resultater.